Νεκρή, μισόγυμνη μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε γυναίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεκρή, μισόγυμνη μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε γυναίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Νεκρή, μισόγυμνη μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε γυναίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νεκρή, μισόγυμνη μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε γυναίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φρίκη προκάλεσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπαλί η αποκάλυψη πως βαλίτσα που τοποθετήθηκε σε πορτμπαγκάζ ταξί περιείχε μια νεκρή γυναίκα. Επρόκειτο για την 62χρονη Αμερικανίδα Sheila von Weise-Mack την οποία δολοφόνησε η 19χρονη κόρη της.
Η Heather Mack και ο εικοσάχρονος σύντροφός της Tommy Schaefe την σκότωσαν και την έβαλαν στη βαλίτσα. Στη συνέχεια κάλεσαν ταξί, φόρτωσαν τη βαλίτσα και υποστηρίζοντας ότι πάνε να φέρουν τα υπόλοιπα πράγματα εξαφανίστηκαν. Οταν ο οδηγός τους αναζήτησε στη ρεσεψιόν του St. Regis Bali και δεν τους εντόπισε, κάλεσε την αστυνομία η οποία ανοίγοντας η βαλίτσα είδε το σώμα τη γυναίκας.


Κάμερες ασφαλείας εντόπισαν νωρίτερα το ζευγάρι να μαλώνει άγρια με τη μητέρα του κοριτσιού. Αργότερα εντοπίστηκε το ζευγάρι και υποστήριξε πως ένοπλη συμμορία τους κρατούσε ομήρους και σκότωσε την 62χρονη γυναίκα, ενώ εκείνοι κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Νεκρή, μισόγυμνη μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε γυναίκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ