Παραλίγο τραγωδία με κολυμβήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -Ανασύρθηκε από το νερό λιπόθυμη [εικόνες] - iefimerida.gr

Παραλίγο τραγωδία με κολυμβήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -Ανασύρθηκε από το νερό λιπόθυμη [εικόνες]

Παραλίγο τραγωδία με κολυμβήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -Ανασύρθηκε από το νερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα μίας κολυμβήτριας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν η αφορμή για να «παγώσει» το αίμα όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα 10 χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα.

Η Ναταλί Κάρλος από την Πολωνία ανασύρθηκε λιπόθυμη από το νερό, ενώ αγωνιζόταν στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Βερολίνο. Αξιωματούχοι και θεατές φώναξαν όταν είδαν την κατάσταση της αθλήτριας και ένας ναυαγοσώστης έπεσε αμέσως στο νερό και τη μετέφερε στη στεριά, όπου της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Κάρλος έχασε τις αισθήσεις της εξαιτίας της υπερπροσπάθειας που κατέβαλε στον αγώνα. Το περιστατικό θύμισε την τραγωδία που είχε γίνει σε αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας τον Οκτώβριο του 2011, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ο Αμερικανός Φραν Κρίπεν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ αγωνιζόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ