Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για το συμβόλαιο θανάτου στην Ημαθία [εικόνες] - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για το συμβόλαιο θανάτου στην Ημαθία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο προς τις φυλακές πήραν ήδη τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου Αλβανού, που έπεσε θύμα δολοφονίας στην Ημαθία επειδή δεν τον ήθελαν τα πεθερικά του.

Πρόκειται για την 53χρονη πεθερά, τον 48χρονο φερόμενο ως εκτελεστή κι έναν ακόμη 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έφερε σε επαφή τα πεθερικά του θύματος, που ήταν και οι εμπνευστές του σατανικού σχεδίου, με τον κατηγορούμενο ως δράστη.

Οι παραπάνω απολογήθηκαν σε ανακριτή της Βέροιας και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ σειρά παίρνουν οι απολογίες του 54χρονου πεθερού κι ενός 36χρονου, που κατά το κατηγορητήριο συνήργησε στη δολοφονία.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος ως πληρωμένος δολοφόνος, ανακρινόμενος «έσπασε» και υπέδειξε το σημείο-«τάφο» του άτυχου αλλοδαπού. Επρόκειτο για δασική περιοχή, έξω από τη Βέροια, στην τοποθεσία «Πατρίδα», όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 43χρονου.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα ήταν θαμμένο και καλυμμένο με κλαδιά και πέτρες. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει νεκροψία, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι συνθήκες θανάτου του 43χρονου.

Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για το συμβόλαιο θανάτου στην Ημαθία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για το συμβόλαιο θανάτου στην Ημαθία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το σημείο όπου βρέθηκε θαμμένος ο άτυχος άνδρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ