Η Microsoft κατασκεύασε το «κινητό των φτωχών» -Το λανσάρει σε Αφρική και Ασία με τιμή 19 ευρώ - iefimerida.gr

Η Microsoft κατασκεύασε το «κινητό των φτωχών» -Το λανσάρει σε Αφρική και Ασία με τιμή 19 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητό για φτωχούς βγάζει η Microsoft με σκοπό να κερδίσει μερίδιο σε Ασία και Αφρική, δύο αγορές τεράστιες και πολλά υποσχόμενες. Πρόκειται για το κινητό ΝΟΚΙΑ 130 το οποίο θα κοστίζει μόλις 19 ευρώ.

Η εταιρεία το περιέγραψε ως «το ιδανικό τηλέφωνο για όσους αγοράζουν πρώτη φορά κινητό ή για όσους ψάχνουν ένα αξιόπιστο δεύτερο κινητό πέρα από το smartphone που ήδη έχουν». Το κινητό αναμένεται να βγει στην αγορά στο γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Αιγύπτου, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Κένυας, της Νιγηρίας, του Πακιστάν, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ.

«Καθώς η ζήτηση για οικονομικά κινητά συνεχίζει να αυξάνει, η Microsoft παραμένει προσηλωμένη στον στόχο να κερδίσει ηγετική θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και τιμών», σημειώνει ο Jo Harlow, αντιπρόεδρος της Microsoft, υπεύθυνος για τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 δισ. άνθρωποι δεν έχουν ακόμα κινητό, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται η ζήτηση για αξιόπιστα δεύτερα κινητά, τόσο στις ανεπτυγμένες, όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ