Συνετρίβη επιβατικό αεροσκάφος στην Τεχεράνη -Κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνετρίβη επιβατικό αεροσκάφος στην Τεχεράνη -Κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη αεροπορική τραγωδία συνέβη στην Τεχεράνη. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένα επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ προκαλώντας το θάνατο 42 ατόμων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο, με προορισμό το Ταμπάς, στο νότιο Ιράν, όταν συνετρίβη 5 χλμ. δυτικά της Τεχεράνης. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους στο τέλος του αεροδιαδρόμου και παρότι σηκώθηκε τελικά το αεροπλάνο, συνετρίβη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 48 άτομα, 34 ενήλικες, πέντε παιδιά κάτω των 12 ετών- τα τρία μικρότερα από δύο ετών- και οχτώ άτομα πλήρωμα.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας διαχείρισης κρίσεων της Τεχεράνης δήλωσε ότι 42 άτομα σκοτώθηκαν και τρεις έχουν τραυματιστεί από τη συντριβή του αεροσκάφους.

Συνετρίβη επιβατικό αεροσκάφος στην Τεχεράνη -Κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συνετρίβη επιβατικό αεροσκάφος στην Τεχεράνη -Κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συνετρίβη επιβατικό αεροσκάφος στην Τεχεράνη -Κοντά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ