Χαρδούβελης: Ακόμη κι εγώ διόρθωσα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, που δεν τα έχετε δει καν - iefimerida.gr

Χαρδούβελης: Ακόμη κι εγώ διόρθωσα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, που δεν τα έχετε δει καν

Χαρδούβελης: Ακόμη κι εγώ διόρθωσα λάθη στον ΕΝΦΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα λάθη που έχουν γίνει στον ΕΝΦΙΑ παραδέχθηκε ο Γκίκας Χαρδούβελης μιλώντας στη Βουλή. Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι έχει διορθώσει και ο ίδιος λάθη, τα οποία δεν είχαν γίνει αντιληπτά.

«Επειδή έγινε εκτεταμένη αναφορά στον ΕΝΦΙΑ, και όλοι γνωρίζουμε ότι επηρεάζει όλες τις οικογένειες, ήδη από τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε ανακοίνωση για αυτό, έχουμε αναγνωρίσει πολλά λάθη που έχουν γίνει και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε», είπε ο κ. Χαρδούβελης, που πριν από την ομιλία του κατέθεσε προσθήκες και νομοτεχνικές βελτιώσεις.

«Εγώ ήδη, μάλιστα, προ ενός μηνός, επιλήφθηκα του θέματος και διόρθωσα πολλά λάθη τα οποία δεν τα έχετε δει καν, τα οποία «πιάνουν» περίπου 2 εκατομμύρια κόσμο, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά… Αλλά θα το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνουμε», συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, το χαρακτήρισε προοδευτικό και για αυτό το λόγο, τόνισε, πιστεύει ότι τα περισσότερα άρθρα του μπορούν και πρέπει να τύχουν της στήριξης και της αντιπολίτευσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ