«Αμεση δράση εκεί; Το facebook δεν λειτουργεί!» -Το δράμα που έζησαν οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ όταν «έπεσε» η σελίδα - iefimerida.gr

«Αμεση δράση εκεί; Το facebook δεν λειτουργεί!» -Το δράμα που έζησαν οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ όταν «έπεσε» η σελίδα

«Αμεση δράση εκεί; Το facebook δεν λειτουργεί!» -Το δράμα που έζησαν οι αστυνομι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «αστικός μύθος» λέει πως την εποχή που η «Λάμψη» καθήλωνε τους Ελληνες τηλεθεατές κάθε απόγευμα, οι αστυνομικοί είχαν απηυδήσει με τις γιαγιάδες που καλούσαν στην άμεση δράση για να καταγγείλουν κάποια από τις δολοπλοκίες της δημοφιλούς σειράς. Οι συνάδελφοί τους στις ΗΠΑ έζησαν κάτι ανάλογο.

Οταν την Παρασκευή «έπεσε» η σελίδα του Facebook σε πολλές χώρες του κόσμου, οι περισσότεροι χρήστες εγκατέλειψαν την προσπάθεια να μπουν σε αυτή και απλά περίμεναν να διορθωθεί στο πρόβλημα. Στις ΗΠΑ όμως αρκετοί αποφάσισαν να απευθυνθούν στους κατεξοχήν αρμόδιους για την επιβολή της τάξης: τους αστυνομικούς.

Τα τηλεφωνήματα στην Αμεση Δράση για την επίλυση του προβλήματος με το Facebook ήταν τόσα πολλά, που ένας αρχιφύλακας του γραφείου του Σερίφη στο Λος Αντζελες στράφηκε στο Twitter, ελπίζοντας να ησυχάσει.

«Τo Facebook δεν θέμα επιβολής του νόμου. Σας παρακαλώ μην μας παίρνετε τηλέφωνο επειδή έχει ''πέσει''. Δεν ξέρουμε πότε θα επανέλθει η σελίδα!», έγραψε ο αγανακτισμένος αστυνομικός, ενώ σε επόμενη ανάρτησή του αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιος καταιγισμός τηλεφώνων για άσχετο θέμα, αφού συχνά η αστυνομία στις ΗΠΑ δέχεται ανάλογες οχλήσεις όταν για παράδειγμα κάτι πάει στραβά με την καλωδιακή τηλεόραση.

«Αμεση δράση εκεί; Το facebook δεν λειτουργεί!» -Το δράμα που έζησαν οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ όταν «έπεσε» η σελίδα  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook αστυνομία ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ