Φρίκη στο τρένο -53χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα - iefimerida.gr

Φρίκη στο τρένο -53χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα

Φρίκη στο τρένο -53χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φρίκη έζησε μέσα στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα ένα κοριτσάκι, όταν για λίγα λεπτά ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας του. Ενας 53χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά ευτυχώς η μικρή κατάφερε να γλιτώσει.

Το περιστατικό έγινε στην αμαξοστοιχία «55». Σύμφωνα με το LamiaReport, όταν το τρένο πέρασε από το σταθμό του Λιανοκλαδίου, η 12χρονη που ταξίδευε με τη μητέρα της, σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Εκεί όμως δέχθηκε επίθεση από τον 53χρονο, ο οποίος την άρπαξε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Η μικρή αντέδρασε, ξέφυγε από τα χέρια του και έτρεξε τρομαγμένη στη μητέρα της και ανέφερε το περιστατικό. Η γυναίκα αμέσως ενημέρωσε τον υπεύθυνο του ΟΣΕ και, στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία.

Ο 53χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφίκλειας στο σταθμό της Κάτω Τιθορέας, ενώ η μητέρα, μόλις έφτασε στον προορισμό της, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 53χρονου. Ο επίδοξος βιαστής της ανήλικης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι από την Αθήνα και στα πλαίσια του αυτοφώρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση ειδήσεις τρένο Λιανοκλάδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ