Στις 10 Αυγούστου η μαγική πανσέληνος του καλοκαιριού -Ολες οι εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας - iefimerida.gr

Στις 10 Αυγούστου η μαγική πανσέληνος του καλοκαιριού -Ολες οι εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας

Στις 10 Αυγούστου η μαγική πανσέληνος του καλοκαιριού -Ολες οι εκδηλώσεις σε αρχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι ομολογουμένως ένα θέαμα μοναδικό και πάρα πολλοί Ελληνες και τουρίστες συρρέουν σε μέρη μαγευτικά, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα για να την απολαύσουν.Φέτος η μεγάλη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι την Κυριακή στις 10 Αυγούστου και το υπουργείο Πολιτισμού έχει ήδη οργανώσει αμέτρητες εκδηλώσεις στα περισσότερα από τα μνημεία της χώρας.

Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έως σημεία λίγο πιο απόμακρα αλλά πάντα με ένα μυστικισμό οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν το επιβλητικό φεγγάρι και να παρακολουθήσουν συναυλίες, απαγγελίες ποιημάτων, θεατρικά και διάφορα άλλα είδη εκδηλώσεων.

Διαβάστε αναλυτικά τις εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ