Μαθήματα ζωής από τη μικρή Roona με τη σπάνια μορφή υδροκεφαλίας: Η περιφέρεια του κρανίου της είναι 58 εκατοστά [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαθήματα ζωής από τη μικρή Roona με τη σπάνια μορφή υδροκεφαλίας: Η περιφέρεια του κρανίου της είναι 58 εκατοστά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν οι γιατροί εδώ και ένα χρόνο δεν τις έδιναν πολύ χρόνο ζωής η μικρή Roona από την Ινδία κατάφερε να τους διαψεύσει, αφού όχι μόνο έζησε αλλά η υγεία της φαίνεται να σταθεροποιείται κιόλας. Η Roona, το υδροκέφαλο κοριτσάκι που είχε συγκλονίσει τον κόσμο όταν γεννήθηκε, αφού εξαιτίας της ασθένειας το κεφάλι του ήταν σχεδόν μεγαλύτερο από το σώμα του.

Σήμερα η Roona είναι τριών ετών και παρά τη βαριά μορφή υδροκεφαλίας που αντιμετωπίζει, κατάφερε να κάνει άλματα με την υγεία της. Οπως έγραψε και και η DailyMail η μικρή κατάφερε να κρατήσει μόνη της σταθερό το κεφάλι της. Αυτά φυσικά κάνουν πανευτυχη τη μητέρα της, η οποία την επικροτεί σε όλες της τις προσπάθειες. Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της όταν η μικρή Roona ανταποκρίθηκε όταν ήρθε σε επαφή με άλλα παιδιά, ενώ χαμογελούσε όταν άκουγε το όνομά της.

Ωστόσο το βάρος του κεφαλιού της, εξακολουθεί να την αποτρέπει από το να περπατήσει, αλλά τουλάχιστον να φάει χωρίς προβλήματα. Η περιφέρεια του κρανίου είναι πλέον 58 εκατοστά. Υπενθυμίζεται πως η περιφέρεια του κρανίου της μικρής ήταν 91 εκατοστά και το βάρος του έφτανε τα 6 κιλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ