Στο κελί ο Spiderman -Πιάστηκε στα χέρια με δύο αστυνομικούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο κελί ο Spiderman -Πιάστηκε στα χέρια με δύο αστυνομικούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις του Spiderman με την αστυνομία δεν ήταν πάντα οι καλύτερες. Ο ρόλος του στη μάχη κατά του εγκλήματος έχει παρεξηγηθεί κάποιες φορές. Βέβαια, αυτό δεν ήταν το θέμα στο περιστατικό που συνέβη στην Times Square, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ο άνθρωπος- αράχνη εναντίον αστυνομικών.

Πρόκειται βέβαια για κάποιον που είχε ντυθεί Spiderman, ένας από τους χαρακτήρες που κυκλοφορούν στην Times Square, κερδίζοντας χρήματα ποζάροντας με τους επισκέπτες στη Νέα Υόρκη. Ο συγκεκριμένος όμως μόνο... ήρωας δεν ήταν, καθώς πιάστηκε στα χέρια με τους αστυνομικούς και παρότι τους έριξε μερικές γροθιές, τελικά «ηττήθηκε» και βρέθηκε με χειροπέδες.

Οταν ένα ζευγάρι έβγαλε φωτογραφία με τον Spiderman και του πρόσφερε ένα δολάριο, ο 25χρονος Τζούνιορ Μπίσοπ που κρυβόταν πίσω από τη μάσκα αντέδρασε λέγοντας ότι είναι λίγα. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ένας αστυνομικός, λέγοντας στους τουρίστες ότι μπορούν να δώσουν όσα θέλουν, καθώς δεν επιτρέπεται να ζητούν συγκεκριμένο ποσό όσοι κάνουν αυτό το «επάγγελμα».

«Κοίτα τη δουλειά σου», του απάντησε ο... Spiderman και ο αστυνομικός του ζήτησε ταυτότητα. Οταν έλαβε αρνητική απάντηση, προσπάθησε να τον συλλάβει, αλλά ο 25χρονος αντιστάθηκε. Στο τέλος έπεσαν δύο αστυνομικοί επάνω του, τους οποίους χτύπησε προσπαθώντας να ξεφύγει, αλλά μάταια. Στο τέλος ο άνθρωπος- αράχνη κατέληξε στο κελί και ο ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο, γιατί είχε πρησμένο μάτι και εκδορές από τις γροθιές του... ήρωα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Σύλληψη ειδήσεις spiderman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ