Ο Louboutin έφερε το κόκκινο από τις σόλες στα νύχια -Η νέα μόδα κατακλύζει τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Louboutin έφερε το κόκκινο από τις σόλες στα νύχια -Η νέα μόδα κατακλύζει τον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαύρο έξω και κόκκινο μέσα στο νύχι. Φωτεινά και έντονα τα δύο χρώματα που στολίζουν τις πιο διάσημες και ακριβές γόβες του πλανήτη, δια χειρός του Γάλλου σχεδιαστή Christian Louboutin, θέλουν τώρα να βάλουν την πολυτέλεια και στα γυναικεία άκρα.

Μετά τις γόβες, τις τσάντες και τα αρώματα ο οίκος Louboutin μπαίνει στο σύμπαν του μακιγιάζ και λανσάρει βερνίκια νυχιών, σε συνεργασία με την εταιρεία Batallure Beauty, παρτενέρ στη γραμμή καλλυντικών του.
Το «κόκκινο Louboutin» είναι το πρώτο χρώμα που λανσάρει ο διάσημος σχεδιαστής και κοστίζει 50 δολάρια (45 ευρώ) ενώ βγαίνει για πρώτη φορά σε 15 μπουτικ των ΗΠΑ. Στον υπόλοιπο πλανήτη οι γυναίκες πρέπει να περιμένουν: θα λανσαριστεί σε ελάχιστα πολυτελή καταστήματα, όπως Saks doors, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman και μερικές μπουτίκ Sephora από τις 6 Αυγούστου και μετά.

Και η φαντασία αναμένεται να οργιάσει

Η Αντέλ πρόλαβε και το φόρεσε πρώτη, και μάλιστα με γκρι απ'έξω, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη

Μπουκάλι επιθετικό, αιχμηρό και αλλαζονικό, όπως οι γόβες του


Ο ίδιος ο Louboutin δηλώνει ότι θα ρίξει στην αγορά συνολικά 30 χρωματισμούς για τα νύχια, από την 1η Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στις μπουτίκ του στο Παρίσι. «Αφού ασχολούμαι με την ομορφιά, πρέπει να φτάσω στα άκρα» είπε ο ίδιος, σε ένα κομψό λογοπαίγνιο.
Οι πιο ανυπόμονες γυναίκες μπορούν να αγοράσουν το πολύτιμο μπουκάλι στο site του μετρ των παπουτσιών.

Τα χρώματα υπάρχουν και σε άλλες μάρκες, αλλά ...δεν είναι Louboutin

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ