JetLev -Flyer: Το νέο σπορ του καλοκαιριού -Δίνει στον άνθρωπο «φτερά» πάνω από το νερό [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

JetLev -Flyer: Το νέο σπορ του καλοκαιριού -Δίνει στον άνθρωπο «φτερά» πάνω από το νερό [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σταμάτα να ονειρεύεσαι και ξεκίνα να πετάς» ήταν το σλόγκαν για την προώθηση αυτής της εκπληκτικής εφεύρεσης, που δίνει στον άνθρωπο φτερά πάνω από το νερό και αποτελεί ήδη την νέα τρέλα στα καλοκαιρινά σπορ.Ευτυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να πειραματίζονται ψάχνοντας τα πιο τρελά σπορ του καλοκαιριού. Ανακαλύπτουν διαρκώς νέους τρόπους για να νιώσει κανείς ότι «πετάει» ή πως περπατάει πάνω στο νερό.

Το σκι είναι κλασικό. Το τζετ σκι θορυβώδες, φιγουρατζίδικο και σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένο. Τα φουσκωτά παιχνίδια πίσω από ταχύπλοα, απευθύνονται κυρίως σε παιδιά. Νιώσε και εσύ την αδρεναλίνη στα ύψη στην παραλία.

Το μυστικό του JetLev-Flyer κρύβεται στην ισχυρή αντλία νερού που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ατόμου,ο χρήστης έχει δεμένη στην πλάτη του τη συσκευή από όπου πετάγονται δύο πίδακες νερού η οποία αντλεί νερό με μεγάλη πίεση προς τα κάτω «εκτοξεύοντας» τον επιβάτη στον αέρα. O μοναδικός του σχεδιασμός επιτρέπει μια σταθερή, ελεγχόμενη και ασφαλή πτήση, με ταχύτητα που μπορεί να αγγίξει τα 35 χλμ/ ώρα, ύψος 10 μέτρα και διάρκεια πτήσης 2-3 ώρες, ανάλογα με το βάρος του ατόμου.

Είναι κάτι ξεχωριστό και εξίσου συναρπαστικό από τα υπόλοιπα Water Sports με μόνη διαφορά πως αυτό είναι διαρκώς αρκετά μέτρα πάνω από το νερό, σε μεγάλο ύψος.

Αυτό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες «εκτόξευσης», ικανές να χαρίσουν σε οποιονδήποτε κοινό θνητό... πτητικές ικανότητες. Το κόστος του ξεκινάει από 75.000€ και είναι ήδη διαθέσιμο από την άνοιξη του 2012 με την εταιρία να δέχεται παραγγελίες από το website της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νερό θάλασσα Σπορ καλοκαίρι JetLev -Flyer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ