Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα του Ματέο Ρέντσι. Ο λόγος για την υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με τι Κοινοβούλιο Μαρία Ελενα Μπόσι η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 1981, η Μπόσι συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο περιζήτητες νύφες στη χώρα της. Ωστόσο, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair δήλωσε αγχωμένη για τον χρόνο που περνά γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον ιδανικό άνδρα για να κάνει οικογένεια. Μάλιστα θέλει να γίνει μητέρα σύντομα για να προλάβει να κάνει τρία παιδιά.

«Παιδιά; Θα ήθελα τρία. Και υπάρχουν φορές που νομίζω ότι έχω αργήσει... Επιθυμώ πολύ να βρω έναν σύντροφο. Είμαι μόνη εδώ και έναν χρόνο και λείπει από τη ζωή μου η συντροφικότητα. Επιστρέφω στο σπίτι αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο, υπάρχει μόνο ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκότα και συνήθως έχω περάσει τη μέρα μου συζητώντας με την αντιπολίτευση πάνω στις τροπολογίες της. Θα ήθελα τουλάχιστον να περνώ τον ελεύθερο μου χρόνο με κάποιον που να μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό μέλλον» είχε δηλώσει η 33χρονη Μπόσι.

Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Μαρία Ελενα Μπόσι

Όμως, μεταξύ των προτάσεων που έχει δεχθεί η γοητευτική υπουργός, αυτή που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη είναι εκείνη από την τηλεπαρουσιάστρια Σελβάτζα Λουκαρέλι η οποία εν ολίγοις της έγραψε στο Twitter: «Ψάχνεις σύζυγο; Σε παντρεύομαι εγώ».

Συγκεκριμένα, η Λουκαρέλι, επισύναψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την επιστολή που προορίζεται για την Μπόσι, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως την καταλαβαίνει όταν το βράδυ γυρίζει στο σπίτι και είναι μόνη. Εκείνη όταν επιστρέφει συζητά με τον μικρό της γιο για την υπεροχή του Γκοντζίλα έναντι του Κινγκ Κονγκ και μετά τον βάζει για ύπνο. Κατόπιν πίνει μόνη της ένα πράσινο τσάι. Για αυτό, όπως αναφέρει στην επιστολή, ένα είναι το συμπέρασμα έπειτα από τόσα μεταξύ τους κοινά, ότι πρέπει να μείνουν μαζί και όπως υποστηρίζει αυτό θα ήταν μια πραγματική μεταρρύθμιση που περιμένει η χώρα από τη Γερουσία.

Η Λουκαρέρλι με αφορμή το ντιμπέιτ που διεξάγεται επί μήνες στη χώρα γύρω από τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τα σχέδια της κυβέρνησης Ρέντσι για τη νομιμοποίηση γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, υποστηρίζει πως στην ουσία δεν γίνεται τίποτα πρακτικό πέραν της δημόσιας συζήτησης. Μάλιστα, συμβουλεύει την Μπόσι πως αν πραγματικά θέλει η υπουργός Μεταρρυθμίσεων να κάνει μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση, αυτή θα ήταν να ξεκινήσει από την προσωπική της ζωή. «Φτάνει με αυτό τον αέρα της δασκάλας, ήρθε η ώρα για την ποπ στροφή» γράφει η τηλεπαρουσιάστρια στην 33χρονη υπουργό και προσθέτει ότι «στην πολιτική τα ψέματα δεν χρειάζονται». Η Λουκαρέλι συνεχίζει και επισημαίνει στην υπουργό ότι η πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει την άνοδο του Μπέπε Γκρίλο.

«Χρειάζεσαι μια γυναίκα δίπλα σου» γράφει η Λουκαρέλι, «που δεν θα φορά σακάκια με βάτες, αλλά τζιν». «Θα είμαστε σαν την Ελεν Ντε Τζένερις και την Πάολα Κόντσια» υποστηρίζει μεταξύ άλλων.

Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Εκρηκτική ιταλίδα υφυπουργός ψάχνει για... σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 7

H Σελβάτζα Λουκαρέλι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ