Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για τις σορούς της ΜΗ17 -Μεταφέρονται με αεροπλάνο στην Ολλανδία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για τις σορούς της ΜΗ17 -Μεταφέρονται με αεροπλάνο στην Ολλανδία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες πανομοιότυπα, ξύλινα φέρετρα, παρατεταγμένα στη σειρά δίπλα στο στρατιωτικό αεροπλάνο που θα τα μεταφέρει στην Ολλανδία κατέγραψαν οι φωτογραφικές κάμερες στο αεροδρόμιο του Kharkiv στην Ουκρανία. Εκεί έγινε μια μικρή επιμνημόσυνη τελετή πριν απογειωθεί το αεροσκάφος.

Ηδη στο αεροδρόμιο Eindhoven της Ολλανδίας, συγγενείς περιμένουν να παραλάβουν τις σωρούς των αγαπημένων τους προσώπων. Παραμένει ως τώρα άγνωστα πόσα φέρετρα τοποθετήθηκαν στο ολλανδικό στρατιωτικό αεροσκάφος.


Την ίδια ώρα το Reuter μεταδίδει πως τα μαύρα κουτιά της μοιραίας πτήσης που κατερρίφθη από πύραυλο, έχουν φτάσει στα χέρια των ειδικών στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ