Αυτή είναι το νέο φλερτ του πρίγκιπα Χάρι: Η καλλονή μελαχρινή που απειλεί να κλέψει τα βλέμματα από την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι το νέο φλερτ του πρίγκιπα Χάρι: Η καλλονή μελαχρινή που απειλεί να κλέψει τα βλέμματα από την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και δύο μήνες, περίπου, ο πρίγκιπας Χάρι είναι μόνος. Η σχέση του με την Κρεσίντα Μπόνας έληξε, για άγνωστους λόγους και οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό ο πρίγκιπας το έχει ρίξει στην παλιά καλή συνήθειά του, τις εξόδους, τα ξενύχτια μέχρι τελικής πτώσης και το φλερτ. Και όσο για τα ξενύχτια μπορεί να έχει απαθανατιστεί πάμπολλες φορές μετά το χωρισμό του να το ρίχνει έξω, αλλά για τα φλερτ του δεν έχει ακουστεί τίποτα. Μέχρι χθες, όπου τα βρετανικά μέσα άρχισαν να μιλούν για το σύντομο, όπως φαίνεται, με μια 25χρονη εστεμμένη. Οχι γαλαζοαίματα, εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο λόγος για την Καμίλα Τούρλοου, η οποία είχε αναδειχθεί στο παρελθόν Μις Εδιμβούργο και τώρα εργάζεται στο φιλανθρωπικό οργανισμό The Halo Trust, στον οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά και η μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Καμίλα Τούρλοου και πρίγκιπας Χάρι αντάλλαξαν καυτά φιλιά και ήπιαν τα ποτά τους μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα σε κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και φάνηκαν να το καταδιασκεδάζουν.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί ανάμεσα τους και αν το φλερτ θα εξελιχθεί σε δεσμό. Πάντως, πρόσωπο από το περιβάλλον τους δήλωνε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης «πιθανότητα και να μην ξαναβρεθούν, είναι και οι δυο πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο».

Αν πάντως τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά και οι δυο τους αποφασίσουν να περάσουν κάτι παραπάνω από ένα βράδυ μαζί τότε η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έχει ένα νέο μπελά στο κεφάλι της. Από απόλυτη «βασίλισσα» της ομορφιάς και του στιλ του παλατιού και από το πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα τα φλας πάνω του θα πρέπει να βάλει τα... πολύ δυνατά της για να... κρατήσει τα σκήπτρα και να μην τα χάσει από την όμορφη 25χρονη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ Πρίγκιπας Χάρι Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ