Η κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα -Καταρράκτες στο κλειστό προπονητήριο του Αγ. Κοσμά [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα -Καταρράκτες στο κλειστό προπονητήριο του Αγ. Κοσμά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ημέρες από το ατύχημα που είχε στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά ένας αθλητής και ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει την τραγική πραγματικότητα. Την κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, που έχουν αφεθεί στην τύχη τους να ρημάζουν.

Πριν από μερικά 24ωρα ο Μιχάλης Φαφαλής κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά, όταν έσπασε ο βατήρας σε μία προσπάθεια του καταδύτη, ο οποίος έπαθε θλάση στη μέση ενώ προετοιμαζόταν για μία μεγάλη διοργάνωση. Το πρωί του Σαββάτου, ήταν η σειρά του κλειστού προπονητηρίου στίβου του Αγ. Κοσμά να αποδείξει το βαθμό εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων.

Το «μπουρίνι» που έπληξε την Αττική δεν προκάλεσε απλά πλημμύρα στο προπονητήριο, αλλά ουσιαστικά δημιουργήθηκαν... καταρράκτες μέσα σε αυτό. Η οροφή της εγκατάστασης μπάζει από παντού, με τα νερά να προκαλούν φθορές, ενώ πλέον η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη για τους αθλητές που γυμνάζονται εκεί. Ανάμεσά τους η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέγραψε σε βίντεο τις άθλιες συνθήκες στις οποίες προετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, μαζί με πολλούς συναθλητές της στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ