Βρέθηκε το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι -Εφοδος και έρευνες της Αντιτρομοκρατικής - iefimerida.gr

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι -Εφοδος και έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Βρέθηκε η γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη στα σύνορα Πεύκης-Αμαρουσίου-Εφοδος της Αντιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι -κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη εντόπισε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από διεξοδική έρευνα στην περιοχή του Αμαρουσίου, αλλά και μαρτυρίες κατοίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο σπίτι της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι έπειτα από πληροφορίες που προήλθαν από μια γυναίκα που αναγνώρισε τον Νίκο Μαζιώτη από τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν μετά τη σύλληψή του προχθές στο Μοναστηράκι. Βάσει των ίδιων πληροφοριών η γυναίκα ανέφερε στις Αρχές ότι ο Μαζιώτης μαζί με την Πόλα Ρούπα και το παιδί τους έμεναν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 27 στην Πεύκη και στην οποία είναι διαχειρίστρια η ίδια.

Η αντιτρομοκρατική είναι σίγουρη ότι το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου της οδού Υψηλάντου, είναι το σπίτι όπου διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης αφού όλα τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του ταιριάζουν σε κλειδαριές του διαμερίσματος.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως το διαμέρισμα δεν είχε ενοικιαστεί με την ψεύτικη ταυτότητα με την οποία κυκλοφορούσε ο Νίκος Μαζιώτης (ως Μιχάλης Μιχελάκης δηλαδή), αλλά με ψεύτικη ταυτότητα της Πόλας Ρούπα. Η ενοικίαση είχε γίνει εντός του 2012.

Μάλιστα, πληροφορίες από γείτονες και κατοίκους αναφέρουν ότι ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε σχεδόν καθημερινά με τον γιο του στην περιοχή, φορώντας πάντα την περούκα, ενώ η Πόλα Ρούπα έχει πλέον κοντά ξανθά μαλλιά, είναι αρκετά αδυνατισμένη και συστηνόταν ως εκπαιδευτικός ή μεταφράστρια, ενώ ο σύντροφός της ως γραφίστας.

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι -Εφοδος και έρευνες της Αντιτρομοκρατικής | iefimerida.gr 0

Συνεργασία ποινικών-αντιεξουσιαστών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των συνεργατών του Νίκου Μαζιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 35χρονο σεσημασμένο Γ.Π. ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον Μαζιώη στη ληστεία που είχαν κάνει στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 σε τράπεζα της Ακράτας και στις 25 Ιουλίου 2013 σε ληστεία τράπεζας στα Μέθανα.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε συμμετάσχει και στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, την οποία είχε διοργανώσει ο Βασίλης Παλαιοκώστας, κάτι το που επιβεβαιώνει τις υποψίες για τη συνεργασία ποινικών-αντιεξουσιαστών.

Φωτογραφία: intimenews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ