Σύγχρονη Μήδεια στη Θεσσαλονίκη -Αφησε το βρέφος της να πεθάνει από ασφυξία στην ντουλάπα και μετά το πέταξε στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Σύγχρονη Μήδεια στη Θεσσαλονίκη -Αφησε το βρέφος της να πεθάνει από ασφυξία στην ντουλάπα και μετά το πέταξε στα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η είδηση ότι μια 38χρονη γυναίκα σκότωσε το ίδιο της το μωρό, λίγα λεπτά αφότου γεννήθηκε.

Η σύγχρονη Μήδεια γέννησε μόνη της στο σπίτι της στις 12 Ιουλίου χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο τον άνδρα της, ο οποίος δεν είχε καταλάβει καν ότι ήταν έγκυος. Η 38χρονη, αφού γέννησε, έβαλε το βρέφος στην ντουλάπα και το άφησε εκεί μέχρις ότου πέθανε από ασφυξία. Η έντονη μυρωδιά που αναδυόταν, την ανάγκασε έπειτα από λίγο να το πετάξει σε κάδο απορριμάτων.

Το έγκλημα ήρθε στο φως, όταν η 38χρονη λόγω επιπλοκών αναγκάστηκε να επισκεφθεί νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, οι γιατροί κατάλαβαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει πρόσφατα και ενημέρωσαν τον άνδρα της αλλά και την Αστυνομία η οποία και προχώρησε στο σχετικό έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ