Ο Θεοδωράκης και εθελοντές του Ποταμιού καβάλα σε μηχανές εφορμούν στις παραλίες σε μια ανατρεπτική καμπάνια για τον αιγιαλό - iefimerida.gr

Ο Θεοδωράκης και εθελοντές του Ποταμιού καβάλα σε μηχανές εφορμούν στις παραλίες σε μια ανατρεπτική καμπάνια για τον αιγιαλό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φυλλάδια με τις θέσεις του Ποταμιού για το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, τα οποία αφού τα διαβάσεις γίνονται τασάκι για να μην πετάς τις στάχτες σου στις παραλίες. Εθελοντές και στελέχη του Ποταμιού, με βερμούδες και μαγιό να τα μοιράζουν και να ενημερώνουν. Και ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής αυτής της άκρως καλοκαιρινής, χειροποίητης καμπάνιας.

Αυτές οι εικόνες θα εκτυλιχθούν προσεχώς στις παραλίες. Στο επιτελείο του Ποταμιού στην οδό Σεβαστουπόλεως ετοιμάζουν πυρετωδώς τα φυλλάδια και τα δρομολόγια, ενημερώνουν τους εθελοντές, κλειδώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες αυτής της καμπάνιας. Ενας στρατός από μηχανές με πρώτο τον Σταύρο Θεοδωράκη αναμένεται να αλώσει τις ακτές της Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ