Χειροπέδες σε εφοριακό που ζήτησε μίζα 200 ευρώ για να «μειώσει» πρόστιμο - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε εφοριακό που ζήτησε μίζα 200 ευρώ για να «μειώσει» πρόστιμο

Χειροπέδες σε εφοριακό που ζήτησε μίζα 200 ευρώ για να «μειώσει» πρόστιμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, από ανθρώπους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη, 57χρονος εφοριακός της ΔΟΥ Κηφισιάς που προσπάθησε να αναγκάσει περιπτεριούχο να τον χρηματίσει ώστε να αποφύγει υπέρογκο πρόστιμο.

Ο επίορκος υπάλληλος στο Τμήμα Εσόδων της ΔΟΥ Κηφισιάς ζήτησε 200 ευρώ από το λογιστή του επαγγελματία, ο οποίος προσπαθούσε να διευθετήσει την εκπρόθεσμη δήλωση της ταμειακής του μηχανής.

Παρότι το προβλεπόμενο πρόστιμο είναι 600 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, ο υπάλληλος έδειξε στον λογιστή αντίστοιχο πρόστιμο που είχε φτάσει τα 2.500 ευρώ και του πρότεινε να πάρει ο ίδιος 200 ευρώ, ώστε να «πέσει στα μαλακά» ο επαγγελματίας.

Ο λογιστής δεν απέρριψε την πρόταση αλλά απευθύνθηκε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας και αφού πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα προχώρησε στη «δωροδοκία», την οποία ακολούθησε άμεσα η σύλληψη του υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόστιμο ΔΟΥ εφοριακός χειροπέδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ