Ραχήλ Μακρή: Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή [εικόνα] - iefimerida.gr

Ραχήλ Μακρή: Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή κάνει λόγο για μεθοδεύσεις εις βάρος της, έτσι ώστε να αποπεμφθεί από τη βουλή.

Μάλιστα αναφέρει πως σκοπεύει, στη συζήτηση για του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ, να προβεί σε αποκαλύψεις για τα «εγκλήματα» (όπως αναφέρει) εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ραχήλ Μακρή: Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου θα αποκαλύψω με ντοκουμέντα το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρίζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη για σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Νομίζουν ότι μπορούν να με σταματήσουν;».

Τι προηγήθηκε

Είχε προηγηθεί ένας «επικός» καβγάς της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνψν με αρκετούς συναδέλφους της στο πλαίσιο της συνεδρίασης της επιτροπής εμπορίου.

Εκεί η Ραχήλ Μακρή άρχισε να αποκαλεί όλους τους βουλευτές λαμόγια αντιδρώντας στην αναφορά της Φωτεινής Πιπιλή ότι τα πειθαρχικά συμβούλια κάνουν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους.

Το θέμα έφερε στη διάσκεψη των Προέδρων ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος ο οποίος κατήγγειλε την βουλευτή για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μάλιστα για το ίδιο θέμα επιστολή στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε στείλει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα και της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Η διάσκεψη άκουσε τον κ. Βλάχο χωρίς όμως να λάβει κάποιο πειθαρχικό μετρό εναντίον της ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που εκπροσωπεί τους ΑΝΕΛ στη διάσκεψη των προέδρων δεν μίλησε ούτε για μια στιγμή προκειμένου να υπερασπιστεί την συνάδελφό της, κάτι που πληροφορήθηκε η κ. Μαρκή η οποία και εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένη με την κ. Χρυσοβελώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ