Στο γραφείο του Νικολά Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει δύο Ρόλεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο γραφείο του Νικολά Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει δύο Ρόλεξ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εψαξαν και βρήκαν τρομερές λεπτομέρειες οι τηλεθεατές στη Γαλλία, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολά Σαρκοζί, μία ημέρα μετά την προσωρινή κράτησή του και ανάκριση για διαφθορά.

Ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε στο πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης από το γραφείο του της οδού Μιρομενίλ, στο κέντρο του Παρισιού. Ενας τηλεθεατής έψαξε και βρήκε κρεμασμένο στον τοίχο του γραφείου του πορτρέτο του κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο στο οποίο εμφανίζεται να φοράει στο χέρι δύο ρολόγια Ρόλεξ!
Ο τηλεθεατής δημοσιοποίησε την παρατήρησή του με tweet, το οποίο αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien. Η ίδια εφημερίδα σημειώνει, πάντως, ότι ο ίδιος ο Νικολά Σαρκοζί δεν φοράει Ρόλεξ αλλά ρολόϊ μάρκας Patek Philippe, μοντέλο 5140G, αξίας 55.000 ευρώ.
Τα σχόλια στα social media, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και της γαρλαλιστικής λεπτομέρειας αφήνιασαν. «Στο γραφείο του Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει Ρόλεξ», αναφέρουν τα σχόλια.

Αυτή είναι η πρωτότυπη φωτογραφία με τον Φιντέλ Κάστρο να φοράει τα δύο Ρόλεξ στο χέρι

Στο γραφείο του Νικολά Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει δύο Ρόλεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Κάστρο ήταν μάλλον επιδειξιομανής, σαν τον bling bling Σαρκοζί, γιατί επιδείκνυε παντού τα Ρόλεξ του τα οποία τα φορούσε δύο-δύο!

Στο γραφείο του Νικολά Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει δύο Ρόλεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ