Καύσωνας στη μισή Ελλάδα, βροχές στην υπόλοιπη -Πού θα εκδηλωθούν μπουρίνια - iefimerida.gr

Καύσωνας στη μισή Ελλάδα, βροχές στην υπόλοιπη -Πού θα εκδηλωθούν μπουρίνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aστατος θα είναι σήμερα ο καιρός, με θυελλώδεις ανέμους, υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής:

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά από το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 και από το απόγευμα πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά από το μεσημέρι-απόγευμα. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στη νοτιά Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ