Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό -Επρεπε να πληρώσει για να πάρει την επιστροφή - iefimerida.gr

Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό -Επρεπε να πληρώσει για να πάρει την επιστροφή

Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό -Επρεπε να πληρώσει για να πάρει τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μία από τις ιστορίες φορολογικής... τρέλας ακούγεται η υπόθεση ενός άνδρα από την Ξάνθη που αναγκάστηκε να στηθεί στην ουρά για να αποπληρώσει τη μικρότερη δυνατή οφειλή που μπορεί να έχει κάποιος απέναντι στην εφορία.

Ο άνδρας χρωστούσε ένα λεπτό του ευρώ. Αλλά όπως συνειδητοποίησε, έπρεπε να το καταβάλει προκειμένου να πάρει την επιστροφή φόρου που δικαιούνταν. Ο φορολογούμενος ενημερώθηκε για αυτή την απίθανη ιστορία όταν πήγε στο λογιστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται το πρωί της Τετάρτης. Εκεί, όπως γράφει το ThrakiToday, ενημερώθηκε από τη λογίστριά του πως χρωστούσε από το 2012 0.01 ευρώ στο κράτος και ότι έπρεπε να το καταβάλει άμεσα ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να λάβει επιστροφή 360 ευρώ η οποία προέκυψε από τη φετινή του δήλωση.

Αν και γέλασε, κατάλαβε ότι έπρεπε να ακολουθήσει τη συμβουλή της. Ετσι, πήγε στο πλησιέστερο υποκατάστημα τράπεζας στην Ξάνθη, περίμενε στην ουρά και στη συνέχεια φτάνοντας στο ταμείο έδωσε ένα... ολόκληρο λεπτό. Οπως ήταν φυσικό, η επίσκεψή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπάλληλους αλλά και τους υπόλοιπους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα, οι οποίοι γέλασαν αρκετά με το συμβάν.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις επιστροφή Ξάνθη εφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ