Πολιτικοί και επιχειρηματίες στη λαμπερή τελετή λήξης της προεδρίας της ΕΕ -Η εντυπωσιακή Γιάννα Αγγελοπούλου και οι σύζυγοι που τράβηξαν τα φώτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολιτικοί και επιχειρηματίες στη λαμπερή τελετή λήξης της προεδρίας της ΕΕ -Η εντυπωσιακή Γιάννα Αγγελοπούλου και οι σύζυγοι που τράβηξαν τα φώτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές επιχειρηματικές παρουσίες, πλήθος πολιτικών, συνοδευόμενων από τους/τις συζύγους, ομιλίες, ακόμη και τραγούδι είχε η τελετή λήξης της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρόντες στην τελετή λήξης ήταν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, η πρώην πρόεδρος του ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης,ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και σχεδόν σύσσωμη η κυβέρνηση.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με τη χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με ανανεωμένη εμφάνιση:

Ο Βασίλης Κικίλιας συνοδεύεται από την επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας (ναι, ειναι γυναίκα!)

Ο Συμεών Κεδίκογλου δέχεται τη φροντίδα της γυναίκας του:

Η κυβερνητική εκπρόσωπος με νεανικό λουκ:

Ο Κωσνταντίνος Μητσοτάκης προσερχόμενος στην εκδήλωση:

Κωνσταντίνος και Κυριάκος Μητσοτάκης:

Οι σύζυγοι των Σαμαρά-Βενιζέλου συνομιλούν με τον αρχιεπίσκοπο:

Μπακογιάννη-Χατζηδάκης, κάθησαν πλάι-πλάι:

Ο τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με το λευκό-φούξια σύνολό της:

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ