Η ομορφιά είναι υποκειμενική -Ποιο θεωρείται ως το «τέλειο γυναικείο πρόσωπο» σε 24 χώρες του κόσμου και ποιο στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ομορφιά είναι υποκειμενική -Ποιο θεωρείται ως το «τέλειο γυναικείο πρόσωπο» σε 24 χώρες του κόσμου και ποιο στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Photoshop έχει εισβάλει στη ζωή μας και έχει κατά πολύ αλλοιώσει την... εικόνα περί ιδεατής ομορφιάς. Διορθώνοντας τις ατέλειες το αποτέλεσμα που προβάλλεται καταλήγει να είναι ψεύτικο με αποτέλεσμα τα πρότυπα που προβάλλονται να είναι... ψεύτικα. Με την κατάλληλη χρήση, όμως, μπορεί να μεταμορφωθεί στο απόλυτο εργαλείο. Οπως το χρησιμοποίησε μια 24χρονη δημοσιογράφος από τις ΗΠΑ.

Η Εσθερ Χόνιγκ από το Μισούρι με τη βοήθεια του Photoshop σε μια προσπάθεια να δείξει το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνονται την ομορφιά στις χώρες του κόσμου και να προβάλλει τα διαφορετικά πρότυπα που υπάρχουν σε κάθε μια έκανε ένα απίστευτο πείραμα: Εστειλε μια φωτογραφία της, στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη, με τα μαλλιά της σηκωμένα ψηλά σε 40 άτομα, 25 διαφορετικών χωρών του κόσμου λέγοντάς τους «Κάντε με να φαίνομαι όμορφη».

Την επεξεργασία της φωτογραφίας της 24χρονης με τη βοήθεια του Photoshop και με σκοπό να την κάνουν να μοιάζει όμορφη με βάση τα δικά τους πρότυπα ομορφιάς ανέλαβαν επαγγελματίες φωτογράφοι. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει καθώς τα λέει όλα από μόνο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφία Photoshop πρότυπα ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ