Τρεις απλές ασκήσεις που μεταμορφώνουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις απλές ασκήσεις που μεταμορφώνουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ωστόσο το σκέφτεστε να βγείτε στην παραλία, μην απογοητεύεστε: Με μερικές απλές ασκήσεις μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό σώμα που θα τραβάει τα βλέμματα.

Σύμφωνα με την Τρέισι Μάλετ, διατροφολόγο των διασήμων και συγγραφέα του βιβλίου «The Booty Barre» το μυστικό βρίσκεται σε τρεις απλές ασκήσεις.

Τρεις απλές ασκήσεις που μεταμορφώνουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπίσθια
Βάλτε τους πήχεις σας σε μια καρέκλα ή μία μπάρα. Λυγίστε και τα δύο γόνατα ελαφρά, και τοποθετήστε μια μπάλα σταθερότητας ή μία πετσέτα τυλιγμένη πίσω από το δεξί γόνατο σας. Πιέστε την μπάλα / πετσέτα καθώς σηκώνετε και να χαμηλώνετε το δεξί σας πόδι. Εκτελέστε 20 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

Τρεις απλές ασκήσεις που μεταμορφώνουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μηροί
Λυγίστε τα ισχία σας πίσω και τεντώστε τον κορμό σας προς τα εμπρός από τα ισχία. Επεκτείνετε γενικά τα χέρια σας, έτσι ώστε τα αυτιά σας είναι σε ευθεία με τους δικέφαλους μυς σας. Κουνήστε τα χέρια σας, κάνοντας μικρές κινήσεις πάνω και κάτω. Κάντε 20-30 επαναλήψεις

Τρεις απλές ασκήσεις που μεταμορφώνουν το σώμα σε χρόνο ρεκόρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίπεδη Κοιλιά
Στηριχτείτε στο αριστερό χέρι και πόδι. Λυγίστε το δεξί πόδι σας και κρατήστε, με έμφαση στο εσωτερικό των μηρών σας. Κρατήστε για 30-60 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ