ΗΠΑ: Συνελήφθη πορνοστάρ που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια, μαγνητοσκόπησε την πράξη και την ανέβασε στα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη πορνοστάρ που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια, μαγνητοσκόπησε την πράξη και την ανέβασε στα social media [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 19χρονη πορνοστάρ από τη Φλόριντα, Μπιάνκα Μπάιντλος, η επονομαζόμενη και ως «ντίβα του πορνό» ή «φετιχιστική θεά των ποδιών» συνελήφθη από την αστυνομία του Μαϊάμι με την κατηγορία πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τρία κορίτσια, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών, μαγνητοσκόπησε τη συνεύρεση μαζί τους και στη συνέχεια ανήρτησε το βίντεο στα social media.

Οι αστυνομικοί πέρασαν επίσης χειροπέδες και στους συνεργούς της, τους ηλικίας 18 ετών Κρίστιαν Χερνάντες και Μπράιαν Γέιτς. Ο πρώτος είχε παραχωρήσεις το σπίτι στη Μπάιντλος, προκειμένου να κάνει ομαδικό σεξ με τα ανήλικα κορίτσια, ενώ ο Γέινς μαγνητοσκόπησε την πράξη.

Οι τρεις συνεργοί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες, ενώ η 19χρονη κατέβαλε το πόσο των 37.500 δολαρίων για να μην προφυλακιστεί.

Ο Μπράιαν Γέιτς

Ο Κρίστιαν Χερνάντες

Η Μπιάνκα Μπάιντλος, λίγο μετά τη σύλληψή της

Η Μπιάνκα Μπάιντλος βομβάρδιζε τους διαδικτυακούς της φίλους με προκλητικές της φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ