Νεαρός χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και του ξεριζώθηκαν οι όρχεις - iefimerida.gr

Νεαρός χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και του ξεριζώθηκαν οι όρχεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νεαρός από την Κίνα έζησε μία τρομακτική εμπειρία, όταν χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του ξεριζώθηκαν οι όρχεις.

Συγκεκριμένα, κατά τη σύγκρουση, ο Xiao Pan πετάχτηκε από το δίκυκλο και το όσχεό του πιάστηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα οι όρχεις του να ξεριζωθούν από το σώμα του.

«Ήταν σε μία πλαγιά, το ποδήλατο άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και όταν πάτησε φρένο, εκείνο δεν λειτούργησε. Καρφώθηκε κατευθείαν στο δένδρο», δήλωσε ένας αστυνομικός.

Ο 19χρονος έχασε πάρα πολύ αίμα και υποβλήθηκε σε εγχείριση διάρκειας 19 ωρών, προκειμένου να του επανακολλήσουν τα γεννητικά του όργανα.

Ο 45χρονος Λο Φενγκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πλησίασε τον άτυχο δικυκλιστή, είπε πως ήταν σε άσχημη κατάσταση και τον παρακαλούσε: «Οι όρχεις μου, σώσε τους όρχεις μου». «Δεν τους άγγιξα. Απλώς προσπάθησα να του σταματήσω την αιμορραγία και κάλεσα ιατρική βοήθεια από το κινητό μου. Όταν έφτασαν οι γιατροί, τους εξήγησα τι μου είπε και εκείνοι τους τοποθέτησαν σε ένα κουτί με πάγο» δήλωσε στα κινεζικά μέσα ο Φενγκ.

Σήμερα, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, η κατάσταση του 19χρονου χαρακτηρίζεται σταθερή και επειδή η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, οι γιατροί εκτιμούν ότι το ατύχημα δεν θα επηρεάσει καθόλου τη σεξουαλική του ζωή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δώσουν την ίδια απάντηση και για τη γονιμότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδήλατο Κίνα σύγκρουση νεαρός όρχεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ