Προφυλακιστέος ο σατανιστής της Γλυφάδας -Θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο σατανιστής της Γλυφάδας -Θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο 22χρονος σατανιστής ο οποίος σκότωσε με φρικτό τρόπο μια άστεγη στην Γλυφάδα ανήμερα το Πάσχα.Ο νεαρός Αλέξανδρος Παπαγεωργίου έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, έπειτα από τη σύλληψή του, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Φαήλο Κρανιδιώτη, ο 22χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στην απολογία του, η οποία διήρκησε περίπου 2 ώρες, ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σκότωσε το θύμα του ως θυσία στο Σατανά υποστηρίζοντας ότι συνομιλούσε με δαίμονα ο οποίος του ζητούσε να σκοτώσει.

Δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε λέγοντας ότι πλέον το κακό δεν τον εκφράζει ενώ αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτερο φόνο υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.Το πρωί της Πέμπτης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και σημείωσε «Ο κατηγορούμενος έχει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, ιδέες παραληρηματικού περιεχομένου, μανία καταδίωξης με επιθετική και βίαιη συμπεριφορά και είναι συστηματικός χρήστης ναρκωτικών ουσιών - τοξικομανής από 14 ετών» ανέφερε, ενώ δήλωσε ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου έχει εκφράσει τη βαθιά της λύπη γι' αυτό το οποίο συνέβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ