Η Μέριλ Στριπ γίνεται... Μαρία Κάλλας και αναπολεί τον Αριστοτέλη Ωνάση - iefimerida.gr

Η Μέριλ Στριπ γίνεται... Μαρία Κάλλας και αναπολεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέριλ Στριπ έχει αποδείξει πως γνωρίζει τον τρόπο να υποδύεται όχι απλώς ρόλους, αλλά και τις ζωές γυναικών που επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον κόσμο.

Από την Θάτσερ στο «Iron Lady» και την παγκόσμιας φήμης σεφ Τζούλια Τσάιλντ στο «Julie &Julia», η διάσημη ηθοποιός περνάει σε μια εμβληματική μορφή της όπερας και της Ελλάδας, την Μαρία Κάλλας.

Πρόκειται για την επόμενη ταινία της που θα έχει τίτλο «Master Class» στην οποία η Στριπ θα υποδυθεί την μέγιστη σοπράνο, την περίοδο που είχε αποσυρθεί και δίδασκε σε σπουδαστές στην μουσική ακαδημία Juilliard, το 1971. Μέσα από αυτή την περίοδο, η ντίβα της όπερας αναπολεί την λαμπρή καριέρα της και την προσωπική της ζωή, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χωρισμός της από τον Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη της Τζάκι Κένεντι.

Η 64χρονη ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη εντατικές ασκήσεις στις φωνητικές της χορδές, έτσι ώστε να είναι αρκετά πειστική στα γυρίσματα της ταινίας που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2015.

Πάντως, περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, ακόμα, δεν έχουν αποκαλυφθεί από τους υπεύθυνους της ταινίας. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Μάικ Νίκολς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ