Σατανιστής Γλυφάδας στους αστυνομικούς: Η πέτρα της δολοφονίας ήταν ιερή δεν έπρεπε να βρεθεί - iefimerida.gr

Σατανιστής Γλυφάδας στους αστυνομικούς: Η πέτρα της δολοφονίας ήταν ιερή δεν έπρεπε να βρεθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σατανιστής της Γλυφάδας στην προανακριτική απολογία του αποκάλυψε γιατί προσπάθησε να κρύψει την πέτρα με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι της 40χρονης άστεγης: «Εξαφάνισα την πέτρα γιατί το όργανο που χρησιμοποιείται στην ανθρωποθυσία, είναι ιερό και δεν πρέπει να βρεθεί αφού είχε το αίμα του θύματος το οποίο πήγε στον Σατανά....».

Ο 22χρονος πάντως με κυνισμό που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι μετά την άγρια δολοφονία της 40χρονης άστεγης στη Γλυφάδα την Κυριακή του Πάσχα, θα σκότωνε για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής: «Την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, τα μεσάνυχτα, θα έβγαινα έξω για να προσευχηθώ στον σατανά. Με ένα κομμάτι γυαλί, θα έκοβα το χέρι μου και με το αίμα μου θα σχημάτιζα το 666, έναν ανάποδο σταυρό και το κεφάλι του Σατανά. Αμέσως μετά θα περίμενα ο Σατανάς να μου υποδείξει ποιον άνθρωπο θα θυσίαζα στο όνομα του...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ