Ο Ψινάκης αποθεώνει τον Γιάννη Μπουτάρη -Του ζήτησε συμβουλές για το πώς μαζεύουν τα σκουπίδια [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ψινάκης αποθεώνει τον Γιάννη Μπουτάρη -Του ζήτησε συμβουλές για το πώς μαζεύουν τα σκουπίδια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα «φώτα» του Γιάννη Μπουτάρη ζήτησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Ο τελευταίος αφού... αποθέωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ζήτησε πληροφορίες για τα πάντα.

«Θέλω να μου δώσατε οδηγίες, θέλω τα φώτα σας, αφού σας θεωρώ τον γκουρού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», είπε ο κ. Ψινάκης στον κ. Μπουτάρη σύμφωνα με το Βηματοδότη. Και βεβαίως το ραντεβού κλείστηκε αμέσως.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, Μπουτάρης-Ψινάκης συνομιλούσαν επί μια ώρα με τον τελευταίο να ρωτά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα πάντα από το πως μαζεύουν τα σκουπίδια και πώς μένει η πόλη καθαρή, κρατώντας μάλιστα και σημειώσεις.

Φυσικά, ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε να κοινοποιήσει τη συνάντησή του με τον κ. Μπουτάρη στο... Ιnstagram, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία και γράφοντας: «Κάνοντας πλάνα για το μέλλον με τον πιο rock δήμαρχο της Ελλάδας!».

Ο Ψινάκης αποθεώνει τον Γιάννη Μπουτάρη -Του ζήτησε συμβουλές για το πώς μαζεύουν τα σκουπίδια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ