Αμήχανος ο Γιακουμάτος είχε τετ α τετ με τις καθαρίστριες και έδιωξε τα μικρόφωνα για να μην ακούγεται ο διάλογός τους - iefimerida.gr

Αμήχανος ο Γιακουμάτος είχε τετ α τετ με τις καθαρίστριες και έδιωξε τα μικρόφωνα για να μην ακούγεται ο διάλογός τους

Αμήχανος ο Γιακουμάτος είχε τετ α τετ με τις καθαρίστριες και έδιωξε τα μικρόφων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έξω από το υπουργείο. Οι γυναίκες απαιτούσαν από τον κ. Γιακουμάτο να τους κλείσει ραντεβού με το νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Πάντως, ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος ξαφνιάστηκε από το τετ α τετ που είχε. Μάλιστα μία από τις καθαρίστριες που συνάντησε την είχε δεχθεί στο γραφείο του πριν από καιρό και της είχε πει τότε «να γίνετε κι εσείς εργολάβοι». Ο ίδιος τώρα το αρνήθηκε και μάλιστα σε μία στιγμή αμηχανίας προσπάθησε να απομακρύνει τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων ώστε να μην ακούγεται και καταγράφεται ο διάλογος τους. Στη συνέχεια όταν οι καθαρίστριες πίεζαν για ραντεβού με τον υπουργό και ξεκαθάριζαν πως δεν θα φύγουν από την είσοδο του υπουργείο αν δεν επιστρέψουν στις εργασίες τους, εκείνος τους είπε «τώρα μπήκα στην κυβέρνηση, πρώτη ημέρα είμαι».

Μόλις έφυγε ο κ.Γιακουμάτος οι ίδιες απέκλεισαν όλες τις εισόδους του κτιρίου, απαιτώντας συνάντηση με τον νέο υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ