Ατύχημα με μηχανή «γουρούνα» για τον γιο του Εμίρ Κουστουρίτσα – Νοσηλεύεται με τραύματα στο θώρακα στο νοσοκομείο της Σύρου - iefimerida.gr

Ατύχημα με μηχανή «γουρούνα» για τον γιο του Εμίρ Κουστουρίτσα – Νοσηλεύεται με τραύματα στο θώρακα στο νοσοκομείο της Σύρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου ο γιος του διεθνώς καταξιωμένου Σέρβου σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα.

Ο 36χρονος έκανε διακοπές στην Σίφνο και σύμφωνα με την αστυνομία η τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε -«γουρούνα»- ανατράπηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στην περιοχή Πλατύς Γιαλός κοντά στη Χρυσοπηγή.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος διακομίσθηκε χθες το πρωί από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου και από εκεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Στο νησί έφτασε χθες με ιδιωτικό τζετ και ο γνωστός σκηνοθέτης για να βρεθεί στο πλευρό του 36χρονου ο οποίος είναι μέλος των No Smoking Band όπου παίζει ντραμς κι έχει εμφανιστεί σε κάποιες ταινίες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ