H Γιάννα Αγγελοπούλου ντυμένη στα λευκά ορμά στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ [εικόνες] - iefimerida.gr

H Γιάννα Αγγελοπούλου ντυμένη στα λευκά ορμά στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
H Γιάννα Αγγελοπούλου ντυμένη στα λευκά ορμά στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μετά τους καταιγιστικούς ήχους και τη μινιμαλιστική, μοντέρνα προσέγγιση του Γιάννη Χουβαρδά στην πρεμιέρα της όπερας Ντον Τζοβάννι από τη Λυρική στο Ηρώδειο, οι επίσημοι των πρώτων σειρών, απόλαυσαν ένα ασυνήθιστο, πρωτόφαντο πηγαδάκι με πρωταγωνιστές τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τι κι αν η όπερα έχει παρεξηγηθεί και θεωρείται είδος που απολαμβάνει η ελίτ; Το λυρικό θέατρο υπήρξε από την απαρχή του ένα θέαμα για το λαό, που δονούσε, εξήγηρε, εξόργιζε, ένωνε, συγκινούσε. Χθες το βράδυ, στην πρεμιέρα του Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ στο Ηρώδειο, όλες οι τάσεις συναντήθηκαν όπως αποδεικνύουν και αυτές οι φωτογραφίες του iefimerida από το θερμό, θερμότατο ενσταντανέ της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τη σύζυγό του. Μάλιστα η κυρία Αγγελοπούλου έσπευσε να συστήσει το γιό της στον κυριο Κουτσούμπα αλλά και στον Κώστα Σημίτη που παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τη συζυγό του Δάφνη.

H Γιάννα Αγγελοπούλου ντυμένη στα λευκά ορμά στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Η Γιάννα Αγγελοπούλου με ένα συγκλονιστικό λευκό jumpsuit, μαυρισμένη, φανερά ευδιάθετη υπήρξε διαχυτική, για να εισπράξει τα θερμά χαμόγελα και τη ζεστασιά του ζεύγους Κουτσούμπα. Οπως κι αν το κάνουμε ο Ντον Τζοβάννι αποτελεί την πιο συζητημένη παραγωγή αυτού του καλοκαιριού και δικαίως, όπως απέδειξαν τα θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες. Οσο για τα περί τα 20 άτομα (από τα 3.500 που βρίσκονταν στο Ηρώδεο) που αποδοκίμασαν τον Γιάννη Χουβαρδά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τυχαία κάθονταν όλα στο ίδιο σημείο. Ενόχλησε η επιλογή του κορυφαίου σκηνοθέτη μας - που στο εξωτερικό έχει σκηνοθετήσει σε μεγάλες λυρικές σκηνές- για μια πιο ρεαλιστική και μοντέρνα απόδοση, ή κάτι άλλο συνέβαινε. Αγνωστο. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μιλούν όλοι για αυτή την παράσταση.

H Γιάννα Αγγελοπούλου ντυμένη στα λευκά ορμά στον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ