Επέστρεψε στις τηλεπωλήσεις ο Αδωνις Γεωργιάδης -Το δώρο που έκανε στην πρώτη του εκπομπή σε όσους έκαναν παραγγελίες - iefimerida.gr

Επέστρεψε στις τηλεπωλήσεις ο Αδωνις Γεωργιάδης -Το δώρο που έκανε στην πρώτη του εκπομπή σε όσους έκαναν παραγγελίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά συμπληρώσει ένα 24ωρο εκτός υπουργείου Υγείας ο Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στην τηλεπώληση βιβλίων. Ο βουλευτής της ΝΔ αν και απέφυγε να μιλήσει ευθέως για την αντικατάστασή του στο υπουργείο Υγείας, εξέφρασε εμμέσως τα συναισθήματά του για τις εξελίξεις και με τον τρόπο του έστειλε τα δικά του πολιτικά μηνύματα.

«Ό,τι και να πω για τον ανασχηματισμό τώρα θα παρεξηγηθεί, οπότε δε θα πω τίποτα», είπε ο πρώην υπουργός Υγείας από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα», στον οποίο εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με τον αδελφό του Λεωνίδα. Περιορίστηκε μόνο να πει ότι είναι ευτυχής για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες. «Όταν έγινα υπουργός από τον Σαμαρά όλοι μου έλεγαν “συγχαρητήρια”.Εγώ τους απαντούσα ότι τα συγχαρητήρια πρέπει να μου τα δώσουν όταν θα φεύγω. Ξεπέρασα τον μέσο όρο παραμονής σε ένα υπουργείο. Είμαι ευτυχής γιατί από την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από το κυβερνητικό σχήμα δεν έχω δεχθεί στην ζωή μου πιο πολλά συγχαρητήρια! Emails, tweets, τηλεφωνήματα, με κάθε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός Υγείας δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Από την εκπομπή του απάντησε και σε όσους κατά καιρούς έχουν εκτοξεύσει βέλη εναντίον του για την επαγγελματική του ιδιότητα και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι πουλά βιβλία μέσω της τηλεόρασης.

«Μια από τις βασικές κατηγορίες που έχω δεχθεί στην πολιτική μου διαδρομή – κυρίως από δημοσιογραφίσκους της αριστεράς, αλλά και από τη Χρυσή Αυγή– είναι ότι είμαι τηλεβιβλιοπώλης. Λες και είναι ντροπή», είπε για να συμπληρώσει: «Είμαι πολύ υπερήφανος για την εργασία μου. Την πρωτοέκανα στα 15 μου χρόνια στην έκθεση βιβλίου της Κηφισιάς. Από τότε είμαι βιβλιοπώλης και ενίοτε εκδότης και δεν καταλαβαίνω γιατί μπορούν να είναι βουλευτές και πρωθυπουργοί μόνο όσοι είναι δικηγόροι, γιατροί και αρχιτέκτονες αλλά όχι ένας βιβλιοπώλης».

Μάλιστα, στην πρώτη αυτή κοινή τους εκπομπή οι αδελφοί Γεωργιάδη, για να τιμήσουν την επιστροφή του Αδωνι προσέφεραν δώρο στο κοινό που έκανε παραγγελίες μια ηλεκτρονική ταμπλέτα…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ