Οι καταιγίδες του Ιουνίου - Ένα φαινόμενο που δεν λέει να σταματήσει - iefimerida.gr

Οι καταιγίδες του Ιουνίου - Ένα φαινόμενο που δεν λέει να σταματήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολλές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως σε τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και πιθανόν της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Καλός θα είναι ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ