Μαθήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε εξεταστικό κέντρο -Λύγισε κάτω από το άγχος των Πανελλαδικών - iefimerida.gr

Μαθήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε εξεταστικό κέντρο -Λύγισε κάτω από το άγχος των Πανελλαδικών

Μαθήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε εξεταστικό κέντρο -Λύγισε κάτω από τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά που αποκαλύπτουν με τον πιο δραματικό τρόπο το δυσβάσταχτο άγχος που νιώθουν στους ώμους τους οι μαθητές κατά την περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων. Την Τρίτη στο Ηράκλειο, μία μαθήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λυγίζοντας κάτω από αυτό το βάρος.

Η 18χρονη πήρε χάπια μέσα σε εξεταστικό κέντρο, καθώς όπως είπε την κατέβαλε το στρες των εξετάσεων. Η μαθήτρια ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά όταν καθυστέρησε να επιστρέψει οι καθηγητές ανησύχησαν. Εσπευσαν λοιπόν στην τουαλέτα, όπου βρήκαν την κοπέλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οπως διαπιστώθηκε, η μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλο αριθμό αναλγητικών χαπιών και η απόπειρα αποδίδεται από την ίδια στο στρες των εξετάσεων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ