Πάγκαλος: «Tα τρώμε μαζί ακόμα -Αβέρτα!» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Tα τρώμε μαζί ακόμα -Αβέρτα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίφημη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» είναι τελείως λάθος! Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρώην υπουργός ο οποίος είπε ότι εαν ξαναέγραφε το βιβλίο του θα του έδινε τίτλο : «Μαζί τα τρώμε ακόμα. Αβέρτα!»

Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας για τους νέους υπουργούς στο ΒΗΜΑ FM 99,5 σχολίασε ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης «είναι αξιοσημείωτη επιλογή τεχνοκράτη, με μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους».

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι έχει μακρά πορεία και έχει δώσει εξετάσεις, ενώ για τον Αργύρη Ντινόπουλο είπε ότι δεν του αρέσει το στυλ του εξαιτίας της αποστολής που είχε οργανώσει στα Ίμια.

Για τον κ. Βορίδη είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχω μία επιφύλαξη: όταν κατέβηκε στις εκλογές, στη δική μου περιφέρεια, επέδειξε μια ελαστικότητα απέναντι σε ψηφοθηρικές τοποθετήσεις, διότι όπου πήγαινε, ήταν με τα αιτήματα κάθε περιοχής. Ήταν υπερβολικά ευέλικτος. Και το ίδιο ήταν και στο υπουργείο του».

Σχολίασε μάλιστα και τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ λέγοντας χαρακτηριστικά: «H επιμονή των ανθρώπων αυτών που παραμένουν μέσα στην αίθουσα. Όλοι αυτοί κάθονται και ακούνε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος κάνει το εξής: παραιτείται και μετά πηγαίνει και παρακαλάει να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο Δημοσθένης Βεργής που είναι αρχηγός του κόμματος των Οικολόγων και είναι ένα ανάλογο κόμμα με τη ΔΗΜΑΡ τώρα, με το ποσοστό που πήρε, έχει προβλήματα. Προβληματίζεται αλήθεια και λέει: 'Να παραιτηθώ τώρα και να μου ζητήσουν να μείνω;'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ