Μια σταρ του Χόλιγουντ ξεσπάει: Με φώναζαν ανορεξική, μου έλεγαν ότι είμαι ατάλαντη και ότι με μισούν - iefimerida.gr

Μια σταρ του Χόλιγουντ ξεσπάει: Με φώναζαν ανορεξική, μου έλεγαν ότι είμαι ατάλαντη και ότι με μισούν

Μια σταρ του Χόλιγουντ ξεσπάει: Με φώναζαν ανορεξική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παράπονά της για τους δημοσιογράφους και το πως την αντιμετώπιζαν στα πρώτα χρόνια της καρίερας της εξέφρασε δημοφιλής ηθοποιός η οποία τόνισε, ακόμη, πόσο ενοχλητική είναι η πίεση των media που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.Η λαμπερή Κίρα Νάιτλι μίλησε στο περιοδικό ELLE και ανέφερε ότι όταν άρχισε να γίνεται γνωστή στη βιομηχανία του θεάματος οι δημοσιογράφοι της ασκούσαν σκληρή κριτική.

«Για πολύ καιρό όσοι που έπαιρναν συνέντευξη με έλεγαν ανορεξική και μου τόνιζαν ότι είμαι ατάλαντη και πως όλοι με μισούν» ανέφερε χαρακτηριστικά η 29χρονη, πλέον, ηθοποιός για να προσθέσει ότι «Αυτές οι επιθέσεις για ένα κορίτσι που βρισκόταν στην εφηβεία ήταν πολύ παράξενες και ενοχλητικές».

Η Κίρα Νάιτλι, που ξεκίνησε την καριέρα της στα 8 της χρόνια και έγινε γνωστή στα 17 της με την ταινία «Κάντο όπως ο Μπέκαμ», σημείωσε ακόμη ότι ένα παιδί νιώθει πάντα αφόρητη πίεση όταν τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ