Από το Λευκό Οίκο, στα χρέη μέχρι το λαιμό οι Κλίντον -Χίλαρι: Φύγαμε εντελώς απένταροι - iefimerida.gr

Από το Λευκό Οίκο, στα χρέη μέχρι το λαιμό οι Κλίντον -Χίλαρι: Φύγαμε εντελώς απένταροι

Από το Λευκό Οίκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετοί έχουν επικρίνει τους Κλίντον για το γεγονός ότι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια παραθέτοντας ομιλίες επί πληρωμή. Τι λένε οι ίδιοι; Οτι αν δεν το έκαναν, θα τους έπνιγαν τα χρέη που είχαν φεύγοντας από το Λευκό Οίκο.

Οταν ο Μπιλ Κλίντον αποχώρησε από την προεδρία των ΗΠΑ, το 2001, η οικογένεια ήταν ήδη βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα χρέη, σύμφωνα με τα όσα είπε η Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξή της στο ABC. «Φύγαμε από το Λευκό Οίκο όχι μόνο εντελώς απένταροι αλλά και χρεωμένοι. Δεν είχαμε χρήματα και έπρεπε να πληρώσουμε δάνεια και τα έξοδα για την εκπαίδευση της Τσέλσι. Δεν ήταν εύκολο», είπε συγκεκριμένα.

Με αυτό τον τρόπο ήθελε να απαντήσει σε όσους επικρίνουν την ίδια αλλά και τον πρώην πρόεδρο για το γεγονός ότι πληρώνονται για να δώσουν ομιλίες. Το «κασέ» της Χίλαρι Κλίντον είναι κατά μέσο όρο 200.000 δολάρια για κάθε εκδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ