Ο τρελός καιρός συνεχίζεται -Ερχεται μίνι καύσωνας με βροχές και μπουρίνια - iefimerida.gr

Ο τρελός καιρός συνεχίζεται -Ερχεται μίνι καύσωνας με βροχές και μπουρίνια

Ο τρελός καιρός συνεχίζεται -Ερχεται μίνι καύσωνας με βροχές και μπουρίνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλα έδειχναν πως το Σάββατο, αν και δεν θα ήταν τόσο ζεστό, θα θύμιζε λίγο καλοκαίρι, ο καιρός δεν το επέτρεψε, αφού το μεσημέρι έριξε μία καταιγίδα στην Αττική που θύμιζε όχι φθινόπωρο αλλά χειμώνα. Μάλιστα η ξαφνική νεροποντή αν και δεν διήρκεσε πολύ κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στους δρόμους των Νοτίων Προαστίων.

Η πρόβλεψη για την Κυριακή και τη Δευτέρα

Πάντως το σκηνικό του καιρό δεν αναμένεται να βελτιωθεί ιδιαίτερα, αφού αν και η θερμοκρασία θα ανέβει και μάλιστα θα φέρει ένα μίνι καύσωνα, παράλληλα θα έρθουν και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Για αύριο Κυριακή, προβλέπονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός βροχές μίνι καύσωνας μπουρίνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ