Σοκαριστική δήλωση Ινδού υπουργού: Ορισμένες φορές ο βιασμός είναι σωστός - iefimerida.gr

Σοκαριστική δήλωση Ινδού υπουργού: Ορισμένες φορές ο βιασμός είναι σωστός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που τα κρούσματα βίας και ομαδικών βιασμών στην Ινδία πληθαίνουν σε ανησυχητικό ρυθμό, ένας Ινδός υπουργός έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τους βιαστές.

Πρόκειται για τον Υπουργό Αστικής Ανάπτυξης και Διοίκησης, Μπαμπουλάλ Γκαούρ, μέλος της νέας κυβέρνησης του Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ προέβη στην εξής προκλητική δήλωση: «Ο βιασμός μερικές φορές είναι σωστός. Ο βιασμός είναι ένα κοινωνικό έγκλημα που εξαρτάται από τις γυναίκες και τους άντρες. Κάποιες φορές είναι σωστός και κάποιες όχι.

Δεν, όμως, μόνο αυτός που οδηγήθηκε σε τέτοιου είδους αήθεις δηλώσεις. Στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ισχυρίστηκε ότι ο βιασμός μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα μόνο αν υπάρξει καταγγελία στην αστυνομία, επισημαίνοντας πως αν δεν υπάρχει καμία αναφορά «δε μπορεί να γίνει τίποτα».
Προς το παρόν ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις των υπουργών, ούτε έχει καταδικάσει τα απάνθρωπα εγκλήματα που σημειώθηκαν στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ