Σταρ και πολιτικοί στο πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Ο πρίγκιπας και ο αρχηγός κράτους της ΕΕ που θα πάνε στα γενέθλια - iefimerida.gr

Σταρ και πολιτικοί στο πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Ο πρίγκιπας και ο αρχηγός κράτους της ΕΕ που θα πάνε στα γενέθλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τη Beyonce, πιθανότατα και την Ριάνα, στο πάρτι της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό για τα 25α γενέθλιά της, αναμένεται να παραστούν και αρχηγοί κρατών.

Ο ένας είναι ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος λίγο πολύ αναμενόταν να παραστεί στο πάρτι μιας και ο κροίσος Ρώσος είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, ενώ δημοσιεύματα που δεν έγινε δυνατόν να επιβεβαιωθούν, ανέφεραν ότι στο πάρτι θα παραστεί και ένας αρχηγός κράτους της Ε.Ε.

Δεδομένου ότι στο νησί θα βρίσκονται υψηλές προσωπικότητες από όλους τους χώρους τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένα δόθηκε εντολή να σταλούν στο νησί τέσσαρα σκάφη για περιπολίες, και μία διμοιρία βατραχανθρώπων.

Χθες, πάντως, έφθασαν στον Σκορπιό και βατραχάνθρωποι από ιδιωτική εταιρία μαζί με τα δεκάδες πολυτελή σκάφη, με την Ρωσίδα ιδιοκτήτρια του νησιού να ζητά να φρουρούνται οι ακτές ώστε να μην πλησιάσει κανείς περίεργος και κυρίως φωτογράφοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ