Η κατάργηση φοροαπαλλαγών διπλασιάζει το φόρο για μισθωτούς & συνταξιούχους - iefimerida.gr

Η κατάργηση φοροαπαλλαγών διπλασιάζει το φόρο για μισθωτούς & συνταξιούχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες θα είναι οι επιβαρύνσεις για μισθωτούς , ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους καθώς οι κατάργηση των φοροαπαλλαγών φέρνει σημαντικές αυξήσεις στους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν.

Ο μέσος όρος των δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους είναι χρεωστικές με φόρο που αγγίζει τα 1000 ευρώ ενώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες, η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των 5.000 ευρώ, η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η επιβολή φόρου 26% από το πρώτο ευρώ οδηγεί σε πρόσθετες επιβαρύνσεις,

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν σύμβαση μέχρι 3 φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή το 75% των ακαθάριστων εσόδων τους προέρχεται από ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο. θα φορολογηθούν με την κλίμακα των μισθωτών αλλά θα πρέπει να εμφανίζουν δαπάνες με αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο 25% του εισοδήματός τους για να μπορούν να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ που ισχύει με την κλίμακα των μισθωτών.

Παράλληλα επιβαρύνονται και με το τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ