«Ανγκελα, είσαι σπίτι»; Το απρόσμενο τηλεφώνημα στη γερμανίδα καγκελάριο από τηλεπαιχνίδι - iefimerida.gr

«Ανγκελα, είσαι σπίτι»; Το απρόσμενο τηλεφώνημα στη γερμανίδα καγκελάριο από τηλεπαιχνίδι

«Ανγκελα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πιο απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε χθες η Ανγκέλα Μέρκελ. Γερμανός πολιτικός που συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι, πήρε τηλέφωνο την καγκελάριο για να τον βοηθήσει σε μια ερώτηση την οποία δεν ήξερε.
Ο Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, μέλος του Χριστιανοδημοκρατικού CDU, του κόμματος της Μέρκελ, συμμετείχε χθες μαζί με άλλους επώνυμους στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Οταν όμως έφτασε στην ερώτηση του μισού εκατομμυρίου ευρώ, «κόλλησε». Εκεί, είχε τη δυνατότητα να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού. Η ερώτηση είχε σχέση με μια μάρκα πλυντηρίων από την Ανατολική Γερμανία. Οπως φαίνεται, η καγκελάριος ήταν το πρώτο πρόσωπο που του ήρθε στο μυαλό λόγω της ανατολικογερμανικής καταγωγής της.
«Ποιόν άλλο καταλληλότερο να καλέσω από την καγκελάριο», είπε δημοσίως και ζήτησε από το βοηθό του να του φέρει μια παλιά συσκευή Nokia στην οποία είχε καταχωρήσει το καινούργιο κινητό της Ανγκελα Μέρκελ.
Μόνο που η Μέρκελ δεν μπόρεσε να απαντήσει εκείνη την κρίσιμη στιγμή. Του έστειλε όμως λίγο αργότερα γραπτό μήνυμα όπου τον ρωτούσε «Δεν μπορούσα να απαντήσω. Τι συμβαίνει»; Ο παίκτης, στο μεταξύ, κατά τύχη απάντησε σωστά και κέρδισε τα χρήματα. Οι τηλεθεατές πάντως έμειναν με την απορία σχετικά με το αν η καγκελάριος, εκτός από υψηλή πολιτική, γνωρίζει και από πλυντήρια...

Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ