Η μάρτυρας που καίει την αδερφή της Φαίης και τον Στεφανάκη -Ο δράστης της έλεγε: «θα σε γ**** θες να βγεις με γκόμενο» - iefimerida.gr

Η μάρτυρας που καίει την αδερφή της Φαίης και τον Στεφανάκη -Ο δράστης της έλεγε: «θα σε γ**** θες να βγεις με γκόμενο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την εξέταση της κολλητής φίλης της Φαίης, Δάφνης Μπαλατσούρα συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία για την δολοφονία της νεαρής κοπέλας τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη.

Όπως είπε η μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Φαίης ήταν στενές φίλες τα τελευταία δυο χρόνια και πως τον δράστη τον γνώρισε η Φαίη απο την αδελφή της, Μαριαλένα. «Γνωρίζόμουν με τη Φαίη 2 χρόνια, αλλά κάναμε κολλητή παρέα. Με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν 2-3 μήνες πριν από το θάνατο της. Μια μέρα μου είπε ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που είναι φίλος της αδελφής της» είπε η Δάφνη Μπαλατσούρα.

«Ο πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγό της. Μέτα τον χωρισμό τους άρχισαν τα προβλήματα. Στην αρχή οι δυο αδελφές έμειναν μαζί άλλα αργότερα η Μαριαλενα την έδιωξε από το σπίτι». Σύμφωνα με την μάρτυρα η Φαίη άρχισε να υποψιάζεται για τη σχέση της αδελφής με τον Στεφανάκη γιατί ήταν όλη τη μέρα μαζί. «Οποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί. Κοιμόντουσαν και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Μια φορά έγινε βεβαία. Μια μέρα η Φαίη βρήκε την αδελφή της στο σπίτι του Βαγγέλη. Της είχε πει ότι θα πήγαινε σινεμά και στο μεταξύ την πήρε και της είπε ότι πήγε ένας φίλος της επιχείρησε να τη βιάσει και ήρθε στο Βαγγέλη για προστασία.

«Τον τελευταίο καιρό η Φαίη δεν ήταν καλά. Φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια μέρα είπαμε να πάμε για φαγητό, τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές γιατί πίστευε ότι θέλει να βγει έξω. Της έλεγε «θα σε γ**** θες να βγεις με γκόμενο». Η φίλη της Φαίης υποστήριξε ότι ο δράστης είχε ξαναχτυπήσει την Φαίη πριν από το μοιραίο βράδυ που οδήγησε στο θάνατο της.

«Κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο. Έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στην φίλη μας την Ιωάννα». Η μάρτυρας υποστήριξε ότι ο Στεφανακης ήταν πολύ ζηλιάρης, τονίζοντας ότι υποχρέωσε την Φαίη να φύγει από τη δουλειά επειδή δεν ήθελε να συναναστρέφεται άλλους άντρες.

Η Δάφνη είδε τη Φαίη λίγο μετά το θάνατο της και περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα της φίλης της: Ηταν σοκαριστική εικόνα. Γρατσουνιές παντού στο πρόσωπο, μελανιές και πρησμένο μάτια. Είχε ξεραμένο αίμα στη μύτη και στα δάχτυλα της. Τα περισσότερα σημάδια ήταν στο πρόσωπο. Ετσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία.

Οταν έφτασα στο νοσοκομείο πήρα την αδελφή της να δω τι έγινε και μου είπε ότι δεν έχει ιδέα ούτε εκείνη ούτε ο Βαγγέλης. Τον Στεφανακη τον είδα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Τον άκουσα να μιλάει με τη Μαριαλένα και να της λέει «αν κλείσεις το τηλέφωνο θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα πω όλα».

Η φίλη της Φαίης κατηγόρησε για αδιαφορία τη Μαριαλένα Μπλάχα, καθώς δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. «Την πήρα τα ξημερώματα την Μαριαλένα και της λέω "Μάνια που είσαι;". Και μου είπε ότι είναι χάλια και δεν μπορεί να οδηγήσει. Με πήρε αργά τη νύχτα να μου πει να την πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο έπαιζε θέατρο η Μαριαλενα. Έκανε κάτι σπαστικά».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα ο άνθρωπος που χτύπησε τη Φαιη ήταν επαγγελματίας. «Έγιναν με τέτοιο τρόπο τα χτυπήματα προκειμένου να τη σκοτώσει. Αυτό μου το είπε ο διευθυντής της κλινικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ