Βασιλικά γεννητούρια -Η θλιμμένη πριγκίπισσα και ο άτακτος πρίγκιπας περιμένουν το πρώτο τους παιδί - iefimerida.gr

Βασιλικά γεννητούρια -Η θλιμμένη πριγκίπισσα και ο άτακτος πρίγκιπας περιμένουν το πρώτο τους παιδί

PRIGKIPISSA-SARLIN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υστερα από τρία χρόνια γάμου και μετά από όργιο φημών ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους, φήμες για εξώγαμα, εξωσυζυγικές σχέσεις και άλλα παρόμοια, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλέν, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα Σαρλέν ανακοινώνουν με τεράστια χαρά ότι περιμένουν παιδί. Η γέννα αναμένεται στο τέλος του έτους», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2011 και όλα έδειχναν πως έβαιναν καλώς ανάμεσά τους μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, το περασμένο καλοκαίρι, που ήθελαν την Σαρλέν να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ όλο αυτό το διάστημα έρχονταν και επανέρχονταν στη δημοσιότητα διάφορα δημοσιεύματα για τα εξώγαμα του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ